NULL RESTAVRATORSTVO Nastran - Prodaja

Karel Nastran s.p.
Podlubnik 336, 4220 Škofja Loka, tel.: 041 568 490

Prodaja antikvitet

Namizne ure
namizne ure

Imamo največjo ponudbo kvalitetnega originalnega starinskega pohištva v Sloveniji na enem mestu. Na zalogi je vedno najmanj 500 kosov različnega restavriranega in nerestavriranega starinskega pohištva iz različnih obdobij, razstavljenega na okoli 700 m² skupnih površin. V naši ponudbi je predvsem izredno kvalitetno pohištvo s področja bivše Avstroogrske, kjer je bilo najkvalitetnejše in najdragocenejše pohištvo izdelano predvsem v prestolnicah, kot sta Dunaj in Budimpešta. Večina pohištva iz naše ponudbe je iz druge polovice 19.stoletja imamo pa tudi pohištvo iz 1.pol.19.stol,18. stol. in začetka 20.stoletja.

jedilnica

Svetujemo in opremljamo stanovanja, razne lokale, poslovne prostore, pisarne in rezidenčne objekte. Oprema v celoti ali kombinacija z obstoječim modernim pohištvom. Priskrbimo Vam tudi kose originalnega starinskega pohištva po naročilu. Pri nakupu več kosov pohištva so seveda razni količinski popusti. Prav tako pa Vam lahko vse pohištvo dostavimo na dom, kamorkoli v Sloveniji in Hrvaški. (Možnost tudi worldwide).

V sedanjih časih se starinsko pohištvo odlično kombinira z novim v sodobnih modernih stanovanjih in jim, da predvsem svoj čar preteklosti in domačnost.

Kvalitetno starinsko pohištvo je tudi odlična naložba za prihodnost, saj je njegova vrednost trajna in z leti samo narašča.

Za dodatne informacije in morebiten ogled naše ponudbe nas prosim kontaktirajte.